Bsrtncsy Almondeyed Nolur cevap verin ağlamaktan helak oldum postlari,genelde çok basit ve yüzlerce kez sorulmuş şeyler oluyor 😀
Almondeyed Bsrtncsy geçen biri yazmıştı acill diye bir baktım Eşimin saçları dökülüyor ne yapmalıyız filan demiş 😁
Elifcinargul Dondurmalikahve bu tam olarak ben 😀oğlumdan önce bir ay boyunca 10 tane test yaptım hepsi negatif idi son bir tane kalmıştı aklımda kalmasın bitsin artık dedim ve sonuç 7 aylık paşam var 😍😀
Ballicoregimm Almondeyed geçenlerde biri de acilllllll diye başlık açmıştı, girdim baktım oğlunu ne zaman sünnet ettirsinmiş. Gecenin 2si o aciliyette nerden sünnetçi bulmayı planladıysa 😅
Sessizol Bazı yorumlar cok acımasızca insanlar ne duygularla yazıyor buraya siz dalga geciyorsunuz üzüldüm
Elifcinargul Dondurmalikahve evet tedavi görecektim genetik sonuçları beklerken doktor kan sulandırıcı folik asit vermişti ama bende takıntı olmuştu sürekli test yapıyordum
Ruzgar123 Almondeyed haa birde en sık meme reddi görüyorum ben😂ah bu bebekler 4 ay dedimi meme reddii yapıor ama geciçi durum anneler bi anlasaa