Vera1810 İyi aksamlar hanımlar, şu sayfadan alış veriş yapcam daha önce alan oldu mu. [https://www.hizliresim.com/j28huoa görsel]
amansallagitsin Vera1810 yok yapmadim ama tavsiyem web sitesi olmayan yerlerden alisveris yapmayin dolandirici oluyorlar kardesim bu yuzden 400 tl kaptirdi ben oysaki onu uyarmistim sizde dikkat edin
Vera1810 İnşallah bilen alan çıkar sayfa sayısı çok instagram dan yazdım cevap verilmedi watsap dan yazdım bakalım
Vera1810 amansallagitsin gecen arkadasım dolandırılmış 200 tl gıttı dedi ben kendım bazen alış veriş yaptım ama basıma gelmedı çok begendım ayakkıbı ları ondan sorayım deıdm canım teşekkür ederim
Vera1810 leopar hiç yorum yok canım ama müşteri memnuniyeti adı altında postları atılmış ama normal sayfada yok yorum. Takipçide normal insanlar gıbı gözüküyor bılemedim
leopar Vera1810 bende baktım güvenilir duruyor cnm çokta pahalı bşrley değil ya 1 tane 60 TL kargoyla diyelim 75 olsun ben olsaydım alırdım denerdim 😍
Heromom Bizzat kendim bu sayfadan aldım dolandırıcı bunlar bana iki tane 5 liralık kadın ev terliği gönderdiler
Vera1810 Heromom gercekten mi çok teşekkür ederim allah razı olsun. 4 tane falan alacaktım çok sagolasın