Bbk1 Kızlar merhaba oglumun poposunda pişik vardı o geçti şimdi de pipisinin üzerinde var sürekli kaşımak istiyor kıpkırmızı olmuş sizin bir öneriniz varmı sudokrem kullanıyorum pek fayda etmedi zeytin yagı da sürdüm hiç birşey olmadı
Diva Bbk1 mantar ola bilirmi pipsine doğru yayılmaya başladıysa genelde mantar ola biliyor bi doktora danışın isterseniz
Mlkko Bbk1 https://www.trendyol.com/penaten/bebek-pisik-yogun-bakim-kremi-200ml-p-2344346 bunu kullanıyorum ertesi güne hemen geçiyor çok memnunum. Çinkolu kremler pişiği geçiriyor sadece diğerleri pişik olmasını engellemek için pişik olunca bir işe yaramıyor.
Egeninincisi Bbk1 doktor bize sarı hametan bir de Trosyd krem yazdı ikisini karıstırıp sürdüm hemen geçirdi.
Bbk1 Diva ya bende ilaçlardan mı acaba diyordum bir hafta yogun bakımda yattı antibiyotik alıyor şimdi de biri alerji yaptı degiştirdi sonra acaba vucut öylemi atıyor diyordum
Diva Bbk1 aaa öğle bir durum varsa kesin doktora götürün alerji yapmıştır gene ilaç değiştirmesi gerekir şimdi bi krem alırsınız para verip iyi etceken dahada kötü ola bilir çünkü benim öğle olmuştu onu yap bunu yap sonra iyice pipiye doğru yayılmıştı
Mlkko Bbk1 bu krem çinkolu yoğun da bir krem hemen geçiriyor ve uzun süre gidiyor gerçekten çok memnunum. Oğlum beyaz tenli o yüzden çok çabuk pişik oluyordu bazen mantara çeviriyordu bu kremi gördüm aldım rahatladım mantara bile iyi geliyor bence deneyin inşallah işinize yarar
Bbk1 Mlkko bu keremin normal kremini kendime kullandım çok iyiydi pişik için de bunu alırım geçer inşallah