tugbac Kullananlar memnun mu? Göğsümün birini tutamadığı için ve sütüm kesilmesin diye alıcam.. göğsü güzel boşaltıyor mu?
Diva tugbac ben memnun kaldım en iyi özeliği bence powerpank takip geze bilmek evde kendini sağarken iş yapa biliyorsun
cileklisakiz tugbac kiwi Baby elektrikli sağma makinasını tek geçerim süt tıkanmasından kaynaklı denemediğim makina kalmadı 3 kere ayrı marka en kaliteli hastane tipi pompa kiralama rağmen kiwinin sağdığı gibi sağmadı hiç biri
Bltozge Ben 6 ay boyunca sütümü sağarak verdim bu makinayla. 3-5 dk masaj yapıp sonra sağmaya geçiyordu. Masaj yapmakta ki amaç bebeğin emiyormuş hissi verip sütün kesilmesini önlüyormuş. Benim 6 aydan sonra kesildi ama hiç emmiyordu çünkü.
Deletedmom_14 tugbac kızım 11 aylık neredeyse 8 aydır kullanıyorum başta güzel sağım yapıyordu tabi sütüm daha çoktu o zaman ama şuan azalıyo o yüzden ne söylesem yanlış olur.
tugbac Deletedmom_14 ucunu çıkarıyor mu sizce? Amacım bebeğime süt saklamak değil, ucu olmadığı için rahat tutamıyor, sütüm kesilmesin.. ve de birisi ucunu cıkardıgını yazmıstı burda
tugbac Deletedmom_14 verdim sipariş hadi inşallah 🙏🏻🙏🏻 ucunu cıkarıyo diyen de oldu doğru mu? Ben emziremediğim için alıyorum çünkü ucu yok malesef
Deletedmom_14 tugbac evet ucunu çıkarıyo, güzel günlerde kullanın bol bol süt sağın inş doysun büyüsün bebişiniz☺️