Mrvsen Merhaba 6 ay anneleri , bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz? Bebeğim 6 ay 18 günlük. 8 kez emziriyorum gün içinde ek gıda tek öğün veriyorum sanki yetmiyor gibi geliyor
QueenMommm Mrvsen ek gıdayla doyurmaya çalışma canım senin sütün yeterli ona günde bı öğün yeter diye düşünüyorum
Zlm Mrvsen tadıma yeni başladıysanız bir iki kaşık yeter ona ben tadimlari bitirdikten sonra kahvaltıyı eklemistim
Mrvsen Seda0651 aa geçtiniz mi meyveye? Ben biraz zamanı var diye düşünüyordum daha. Peki zaman aralıklarını nasıl ayarlıyorsunuz? Ve porsiyonlar ?
Mrvsen Seda0651 evet kahvaltı İçin bende henüz bekliyorum ama verdiğim öğünden de 2 kaşık yiyor sadece onu nasıl yicek diye düşünüyorum
Seda0651 Mrvsen biz 5.ayda başladık ek gıdaya o yüzden . Doktorumun dediğini söylüyorum . Önce yoğurt 3 sebze (havuç patates balkabağı) 3 meyve (elma armut avakoda) şimdi yumurta sarısı ve peynir deniycez
Seda0651 Mrvsen porsiyon olarak meyve de ilk gün çeyrek meyve ikinci gün yarım son gün tam ama ne kadarını yerse olarak verdim