evaduru Arkadaslar merhaba benegimde besin alerjisi var rota asisini yaptirsam mi diye dusunuyorum gittigim doktorun biri yaptir digeri yaptirma dedi siz ne yaptiniz alerji varken yaptirdiniz mi
Almondeyed evaduru yaptırmadım doktor yaptırabilirsiniz demişti yani rota virüsü daha tehlikeli demişti ama benyine de yaptırmadım
AA201207 evaduru bağırsak tepkili ise yaptirmayin derim. Biz ilk dozu yaptırdık ondan sonra toparlayamadik
XX26 evaduru bizim de laktoz alerjimiz varmış. Aşıyı yptırdıktan sonra öğrendik ne yazık ki. Sonrasında sürekli ishal gitti
Tweetyy evaduru ben yaptirdim sonra alerji dr una gittik ikinci dozu ben görmeden yaptırma dedi. Sonra kendi doktoruma sordum alerjisi baskilanmis durumdayken yaptırılabilir ama alerji belirtisi varken yapılmaması lazim dedi.
AA201207 Tweetyy iki hafta kadar kan yoktu diyetle düzelmişti Dr yapalım dedi yaptırdık ve kan tekrar başladı artık düzelmedi aylarca. İkinci dozu yaptırmadık bu yüzden
Tweetyy AA201207 hadi yaa baya etkilemis sizi gecmis olsun. Bizde çok şükür kanama falan olmadi ama 2 gun kustu cok yoğun olmasada normale göre baya fazlaydi