Asllihhan Mantar çorbası Sarımsak yoğurtlu bakla yemeği etli kuru dolma Tatlı olarak revani Hem İlerli günlerde sizlere de bizlere de tavsiye olsun . sizlerin menüler nelerdir? Afiyet olsun 🌷
sevgikelebegi Asllihhan kocam ve 10 aylık bebeğim hamsi yicek ben ise lahmacun yicem kaç gündür canım çekmişti
Dondurmalikahve Asllihhan Mercimek çorbası Mantı Yanına ne olur bellş değil yapmadım Trileçe Yeter bence ya 😃
Balkizlarim Asllihhan etli türlü , domatesli pilav , mücver , sarımsaklı yoğurt yalancı işkembe çorbası samanlıdağ tatlısı 🌸✨ Afiyet olsun şimdiden hayırlı iftarlar Allah Halil İbrahim bereketi versin inşallah 🤲💐
Fusunf Asllihhan bebekle nasıl yapıyorsunuz bu kadar yemeği benim bebeğim hiç durmuyor 😂😂yapamıyorum öneri varsa alabilirim aflyet olsun Allah kabul etsin 🙏
Honeybear Asllihhan İzmir köfte Bulgur pilavı Havuç tarator Yaprak sarma Dünki artan yemeklerimizi yicez inşallah herkese hayırlı iftarlar allah herkesin sofrasını bereketlendirsin 💞💮
Ikigozumuncicegizeynep Asllihhan tarhana çorbasi firinda tavuk patates pilav coban salata aglayan kek
BurcuKucuk Asllihhan yemekte mercimek çorbası etli kuru fasulye pilav var. Çaya misafirim var çayın yanına da su böreği, mercimek köftesi, mozaik pasta ve kurabiye var
Minik12_3 Asllihhan köfte patates makarna cacık ben tekim eşim Restoran da çalıştığı için geç geliyor 🥰 Tatlı olarak da tiriliçe ❤️🥰
Nik_mik_yok Asllihhan fırına pide yaptiriyoruz . Yanına da dünden mercimek çorbası ,köz patlıcan biber salatası ve soğuk baklava var .
MSM58- Asllihhan Makarna Tavuk patates (fırında özel sosumla😋) Tarhana çorbası Domates salatası Yoğurt Kızım içinde pirinç haşladın anne sütü kattım birazda kemik suyu ,kabak haşlama ,yoğurt Tatlı olarakta kurabiye var Hayırlı iftarlar🌸❤
BalkizimBaloglum2 Şehriye çorbası,biber dolması,kıymalı börek,sarimsakli yoğurt,salata,ekmek tatlısı 🤲