Pangea Anneler merhaba 1 ay 2 günlük oğlum var, iki gündür çok huysuz atak haftasinda miyiz hesaplamayi bilen var mi . Doğması gereken tarih 26 haziran doğduğu tarih 16 haziran
babyfaceee Pangea eskiden büyüklerimiz napiyodu acaba atak programı olmadan.. biz zamane anneleri teknolojiyle kafayı yedik 😑🤔
Handebl Bonuss anlamıyorum sürekli huysuz meme emerken bile çekip çekip bırakıyor sündürüyor memeyi ve susmuyor çığlık çığlığa
Handebl Bonuss sağol canım Allah razı olsun gece gündüz çok zor durumdayım millet görünce nasıl bebek bu diyor 😔 aç diyenler hasta diyenler neler beler psikolojim bozuldu böyle değildi ama millete anlatamıyorum
deniz-bolat Kızlar banada bakar mısınız huzurlukta ölüyorum 24 Ocak doğması gereken tarih 16 Ocak Doğum tarihi
esmaefe Bonuss 30 kasım beklenen 15 kasım doğumu. 2 haftadır uyku yok bittim tükendim. Bizim de mı atak ben dişe yormuştum ama🙄
Eymu Bonuss canım banada bakarmısın her akşam dışardayız memeyle bile kavgası var beklenen 18 haziran doğum 27 mayıs erkek bebek 🙏🏻
Aryakuzu Bonuss nasil hesabliyorsunuz bunu bende bakmak istiyorum ama internetde bulamadim birsey banada hesabliyabilirmisin rica etsem 29 mart 2019 dogdu beklenen dogum tarihi 24 martdi
balervam2125 Bonuss benim kızıma da bakabilir misin rica etsem 5ay 17günlük doğduğu tarih 2şubat beklenen 15 şubat