Honki_Ponki Balkizinannesitugce sahurdan kalma tam buday unlu makarnam var yanına tavuk şinitsel sogan halkası kola salata yanına birda cacık yaparım kızımla ben varım zaten tek bize yeter onlar
Balkizinannesitugce Honki_Ponki valla çok canimmistedi benimmyerimede bir ısırık alimrisiniz sinitzelinizden😁🤭
Birmelekmeselesi46 Balkizinannesitugce mercimek çorbası maklube şamböreği cacık şekerpare bizim menümüz annemlerdeyim birlikte hazırlayacaz Allah kabul etsin inşallah herkesinkini.🥰
Hivay1256 Balkizinannesitugce annemler davetli bana mercimek çorbası etli nohutlu yemeği Tavuk kızartma Pilav Yoğurtlu semiz otu salatası Ispanaklı borek Salata Turşu
otose_san Balkizinannesitugce maalesef tutamıyorum ben, Rabbim oruç tutan herkesin ibadetini kabul etsin. Eşim ile yapıyoruz o yüzden yoksa kendim hiç girişmem 😂
Uzaymekiii Balkizinannesitugce domates çorbası, kremalı ıspanaklı makarna, ızgara tavuk, atom, yeşillik salatası ve profiterol🙂
Balkizinannesitugce Uzaymekiii ayy harika bayıldım ıspanaklı makarnadan hiç yemedim ama güzele benziyor
Balkizinannesitugce Dilaylaa bende iki günlük yapıyorum herşeyi iki buçuk kişilik yapıyorum ziyan olmuyor çocuk olmadan önce günlük yapiyordum
Irmakefe Balkizinannesitugce amin Rabbim kabul etsin oruçlarımızı ,hmm menunde güzelmiş bacım afiyetler olsun ben bugün bişey pisirmicem canım eltim çağırmış iftara oraya gidecez
Sevimliayicik Balkizinannesitugce Ben pisi yapicam valla acayip canım çekti 😄 yaninada mercimek çorbası yaptım salata falan bugünlük böyle 😇
Irmakefe Balkizinannesitugce aynen sorma güzel oluyo da eltim calisiyo bı pazarı var çağırma falan dedikte duramaz yani illa cagirir sagolsun
Sevimliayicik Balkizinannesitugce benimde ikinci yapısim olucak 🤭 ilk bi yapayım nereye kadar dedim denedim çok güzel oldu bence sizde deneyebilirsiniz hiç de zor değilmiş 🙂