EsPak 17 aylığız ısırmamasını söylediğimizde daha çok ısırıyo güzelce anlattım yine yapıyor umursamadım yine yapıyor yanlış olduğunu bildiği şeyleri bile hayır dedikçe daha çok yapıyor bi fikri olan var mı
G1akbas EsPak dönemsel bı durum kollarım mosmordu isirilmadik yer bırakmazdı hayır deyince daha çok isiriyorlar tepki vermeyip uzaklasin
ZhraCelik EsPak ya benim oğlumda 19 aylık olacak yaklaşık 10 gündür ısırma huyu başladı eskisinde yapardı ama çok nadir şuan her sinirlendiğinde bizi ısırıyor az öncede bacağımı ısırdı mosmor olmuş bacağım ya
Familyboy EsPak offf aynı durum bizdede var 15 aylık oğlum yapma demekten hayır demekten yoruldum ne desem yinede yapıyor bazen canımın yanmasından ötürü bağırdığım bile oluyor bağırmak istemiyorum ama o anki şeyle istemsiz oluyor
ftsdmrhn Benimkide aynı durumda artık bağırdım bile çünkü çok can acitici boyutlara gelmeye başladı. Çözümü buulan varsa bende öğreneyim.
EsPak Familyboy İnsan can havliyle sesini yükseltiyor tabiki kimse istemez bağırmak ama bazen elinizde olmuyor