oksitosin Biz de nasibimizi aldık, tecrübe edenler anlatır mısınız nasıl kurtuldunuz 3,5 aylık bebegim var emziriyorum ilaç kullansam sütüme geçer mi, bebeğe ne kullanacagım, vazelin oluyormuş ama hiiç bilmiyorum😐
Yagizmomyy oksitosin benim başıma da gelmişti maalesef ne kullandıysam gitmedi tek bir çözümü var arkadaşımda uyuz oldu onu da bu dertten bu şekilde kurtarmış olmuştuk bir tane ilaç var kükürt karışımı onu 3 gün boyunca vücudunun en ince noktasına kadar kullanacaksın değiştirdin kıyafetleri bir poşete koy o da aynı şekilde 3 gün boyunca sakla çünkü uyuzlar oksijenin olmadığı yerde ölüyor daha sonra yani 3 gün sonunda duş al aldıktan sonra çok hafif kaşıntılar olabilir 2-3 gün daha da sürebilirsin sadece şunu söyleyeyim kokusu çok kötü ama lütfen üç günde ayan ve kurtul ben öyle kurtuldum çünkü resmen bir sene uyuz uğraştım yani
oksitosin Berenarya hiç bir fikrim yok gerçekten, 5 yaşında kızım var onda başladı ilk anaokuluna falan da gitmiyor
Yagizmomyy oksitosin kullanmayacağım bir örtüye yattım yatağa bulaşmıyor ama nevresimleri 3 gün poşete koydum elbise gibi 3 gun sonra çıkarıp 60 derece de yıkadım