Prensmother Merhaba anneler❤️ Bayram için kendinize neler aldınız ? Almayanlar için de fikir olur paylaşırsanız 😊 ben bunları alacağım😊
Halimea Prensmother ben çarsamba alıcam insallah 🤗 eğer çıkamasam interneten yine alırım herzaman ki gibi🤷♀️
Annefasulyesi Prensmother kendimizden geçtim artık çocuklarımız bari bayramı yaşasın 🥰 Amin canım Rabbim bu günümüzden kötü etmesin 🙏🏻
Prensmother BarlasMomm valla bende daha sıra bulmuş değilim hala oğluma bir şeyler bakıyorum. Fırsattan istifade kendimi araya sıkıştırdım😅 2 bayramdır almıyorum kendime inşallah bu bayram alacağım☺️
Prenseslergibiydim Bayramlık alacağım bütçeyi başka güzel bişey için değerlendiricem inşallah. Dolabı açıyorum ağzına kadar kıyafet gerek yok diye düşünüyorum 🤐 ama aladabilirim böyle de kararsız bi insanım işte dksjisbss
uzaydaiklim Prensmother Altıma bunu aldım ama henüz üzerime bulamadım. Önerisi olanlar varsa seve seve 😃 https://www.trendyol.com/cattownshop/sort-etek-siyah-kapakli-p-104838951
RainOverMe uzaydaiklim crop guzel olur, gogus kısmı kapalı olanlardan olabılır kalın askılı oluyor bılmem tarıf edebıldım mı. Alt acıksa ust kapalı oldu mu daha şık duruyor🤗🌺 ya da tam tersı yanı bı yer acık dıger yer kapalı🙃
UraSsmom Prensmother Bu ara sık sık alıyorum bişeyler ayrıca bayrama almam sanırım giymediklerimi giyerim 😁
Prensmother UraSsmom en iyisi😅 bende 2 bayramdır almadım. Sürekli aynı şeyleri de giymek istemedim. Alacağım bakalım😊