Hagisidagu Merhabalar kullanıp memnun olan var mı ? Kız kardeşim almak istiyor ama bana biraz pahalı geldi bir de sarjlı oldugu için kalabalık cocuklu aile için avantajlı bir ürün mü olumlu olumsuz yorumları bekliyorum teşekkür ederim
Kocakgiller Hagisidagu bence hiç bi eksi yanı yok aksine 4 senelik evliyim aklım neredeymiş diyorum dyson v12 kullanıyorum diğerlerine göre çok hafifmis ve açıp kapatmak için düğmeye basıyorsun diğer modellerde basılı tutuyormussun
eceunverkanra Hagisidagu Bir tane olumsuz ozelligini size sayamam o kadar memnunum ki dyson’dan bence her kadinin kendine yaptigi en guzel yatirimlardan biridir☺️ Evet cok pahali ama sonuna kadar hakediyor
bombacimulayim Hagisidagu evet harika bir süpürge ama ben size herkesten farklı olarak bir olumsuz ve bana göre çokta önemli bir özelliği söyleyeyim. Bataryası çok çabuk yıpranıyor 2 senenin sonunda performansının çok çok düştüğünü farkedeceksiniz. Şu an 1200 TL bir batarya ha ben değiştiririm sıkıntı değil diyorsanız süper bir ürün
Hagisidagu bombacimulayim işte bende bundan bahsediyorum 4 cocuklu ayrıca kalabalık insanlar, Trendyol da baktım Dyson kendi satıcı yorumlarına yedek batarya verilmiyormuş mesela o olsaymıs en azından devmlı kullanılacak bir sey cünkü
Hagisidagu Merve şarj hemen doluyor mu mesela kablolu süpüürge gibi her an kullanılıyor mu ne kadar sürede şarj oluyor