_hamisanne Kızlar kaç kere yazdım cevap alamıyorum ya ne olur biri bana söylesin süt alerjisi dedi doktor ama test yapmadan sadece kusmasindan yüzünde kakasinda vücudunda birşeyler yok süt alerjisi sadece kusma olur mu ???
Tugceonrdml_ _hamisanne tek başına kusma belirti değildir . Kakada kan mukus huxursuzluk gürültülü kaka vücütta döküntü vs yoksa direk alerji demek doğru değil özellikle süt alerjisi belirgin belirtiler gösterir mutlaks çünkü ya bagırsak ya vücüt tepkili olur
Prenseslergibiydim Canım benim bebeğimde mukuslu kaka yapıyodu süt alerjisi dedi bi dönem süt ve süt ürünleri tüketmedim aynı sorun bir kaç defa daha oldu. Sonrasında tüketmeye başladım hiç bir sorun yoktu. Alerji testi yaptırın veya başka bir doktora görünün.
_hamisanne Tugceonrdml_ çok huzursuz bir çocuk çok evet kaka da gürültulu bunlar yeterli sebep.mi sizce perşembeye kadar tüketmr gel bakalım sonra dedi 😞
Tugceonrdml_ _hamisanne evet olabilir biraz tüketmryin ama içeriğinde hiç bir sekilde süt ürünü içermeyen seyler yemelisiniz kuruyemiş vs bunları da tüketmryeceksiniz
Tugceonrdml_ _hamisanne alerjen değeri en yüksek besin zincirinde kuruyemişler et tavuk balık vardır süt alerjisi olan bebeklerde genelede bunlar tüketildiğinde de belirti gösterir benim kızımın süt alerjisi cok yüksek anflaksi geçiriyordu yaklaşık 15 gündür diyet açtık ve tamamen tüketmeye basladı 12 aylık suan bugun alsam kayınvalidem fıstık lı tatlı vermiş hemen vucudu kabarmaya basladı mesela allerest diye bir surubumuz var onu verdim kendine geldi