Zahide97 Bu biberonu kullanan var mı memnun musunuz Gaz sorunu biraz olsa azalttı mı Kaç aylık Bebekleriniz için kay aylık uç kullanıyorsunuz
ElifB08 Zahide97 gazdan yana bi sıkıntımız olmadı hiç 2 aya kadar kullandım sonra biberon reddi yaşadım genel itibariyle memnundum 0 numaralı başlık (tek delik) kullanıyordum
Syldzn1 Zahide97 ben kullanıyorum 2.5 aydır çom memnunum bebeğim doğduğunda gazlı değildi zaten aa biberonda yapmıyor sanırım. 4 ay 19 günlük kızım var 2 numara kullanıyoruz😊
Ballizencefill Zahide97 Philips aventin anki kolik biberonunu kullanıyorum doğduğundan beri. Memnunum hava kabarcığı yapmıyor.
Gzmcyln Zahide97 biberon olarak çok güzel yalnız başlık bulmakta sıkıntı yaşarsınız bebeğiniz büyüdükçe fiyatları da aşırı Yüksek
Zahide97 ElifB08 akması yavaş mıydı peki 1 kere öyle aldım da damla damlaydı içerken çok yoruluyor 1 saati bile geçiyordu
ElifB08 Zahide97 meme reddi olmamasına adına tek delik iyiydi, eğer çok zorlanıyorsa ve meme emmiyorsa 1 numara kullanılabilir bence
1Beybiletto Zahide97 doğduğundan bu yana philips avent kullanıyorum 3 numara, 4 ay 22 günlük çok memnunum