Deletedmom_5 Kızlar meraba fikirlerinize ihtiyacım var. Oğlum ve eşimin kobinlerinin renkleri mavi lacivert tonlarında bende onlara uyum sağlamak istiyorum. Sizce hangi kombin, ayakkabı ve çanta? Yardımcı olursanız sevinirim kararsız kaldım🤦🏻♀️.
Nimetdogann Deletedmom_5 attığınız kombineler bayağı spor elinizde ki çanta ve ayakkabılarla pek uyumlu gelmedi bana
Kadifemsii Deletedmom_5 bunlardan biri seçilecekse bence alt üst Mavi olan daha iyi ama ayakkabı ve çanta uyumlu değiller
Muhasebeciana Deletedmom_5 bayram icin fazla sporlar gunluk gibiler ben pek begenemedim acikcasi ama renkler ve zevkler tartisilmaz tabikide sizin icinize hangisi daha cok siniyorsa onu tercih edin. O spor ayakkbiyida basta esiniz icin sectiginizi dusundum sonradan bir daha okuyunca kendiniz icin oldugunu anladim
Deletedmom_5 BuzluKahve Bi yer gezmiycez annemlere ve anneannemlere gidicez spor ve rahat biseyler istiyorum ondan bunlari sectim, arabayla gidicez bide oğlum daha 5 aylık bayramda 6 aylık olcak rahat olmak istedim şıkır şıkır giyinmeyi zaten sevmiyorum bide rahat edemem😊.
Deletedmom_5 Nimetdogann Evet canım spor istiyorum rahatligi seviyorum, oyle genis capl8 gezmiycez annemlere ve anneannrmlere gitcez sadece arabayla. Spor ayakkabi da atmistim.
alinaannee Deletedmom_5 bence de eşin için sandım sonra anladım ben de senin için olduğunu bence ayakkabılarla çantalarla kıyafetler uyumlu değil rahatı sevseniz bile bayram sonuçta tabi siz bilirsiniz illa biri derseniz vallahi seçemedim hepsi spor için duruyor 🙏 ama günlük giymeye güzeller
adengunes Nilda12 Deletedmom_5 bence en alttaki mavi kremli takım siyah sporlar olur canım. Üstüne de uyumlu Bi eşarp kullandın mı mis gibi olur
Tatlican Deletedmom_5 Bence en alttaki mavi kremli olan guzel ama ayakkabida krem olabilse guzel olurdu
barlassmoom Deletedmom_5 ilk ya da ikinci kıyafet ayakkabı hummel ama çanta uyumlu değil kimseye bakma hatta direk eşofmanla git. kime ne anlamıyorum , bayramda eşofmanla gezsen ne olacak? herkes mecbur sanki topuklu ayakkabı elbise etek pantolon giymeye. hey yarabbim ya
Deletedmom_5 barlassmoom Gel seni bi öpuyum😘🥰🌹. Aynen oyle valla bende anlamiyorum ben rahat olmak istiyorum sıkış pıkıs sevmiyorum benim tarzim spor.