ikiKudurukAnnesi Bebekleriniz kaç aylık ve güne başlama , ögle uykusu ve akşam uyku saatkerini yazar mısınız kızlar ?
BuzluKahve ikiKudurukAnnesi Pek bebek sayılmaz artık 1,5 yaşında. sabah 8:30-9 kalkış. Öğle uykusu 1’de. 3’e kadar uyur. Akşam uykusuna 9:30-10 gibi geçmiş oluyor
SenaNil ikiKudurukAnnesi 07.00 uyanış 09.00-10.10 12.20-13.30 15.10-16.40 19.20 gee uykusu. 6 aya girdik
Nesrincente ikiKudurukAnnesi 14 bucuk aylık sabah 7bucuk 8 gibi kalkıs 10 11 arası İlk uyku 1 1bucuk saat kadar 4 gıbı 2.uyku 1bucuk 2 saat kadar 9bucuk 10 gece uykusuna geçiş
Irmakprensesinannesi ikiKudurukAnnesi akşam 9-10 gibi uyur gece 1 kere kalkar 3 4 gibi mama yer tekrar uyur sabh 7 8 gibi en geç uyanır gündüz 3 uyku yapior 8 qy 13 gunluk
ikiKudurukAnnesi BuzluKahve akşam erken uyuyor yine benim kız öglen 12 de yatıyor 2 de kalkıyor akşam da 11 i buluyor
Fsuragg BuzluKahve merhaba benım oglumda 5 gün sonra 18aylık olcak uykuya nasıl geçiyor bebeğiniz kesıntsız uyuyor mu
Liyamomyy SenaNil benim kızımda 5.5 aylık hemen hemen uyku saatleri aynı yalnız bizim skintimiz uyuduktan sonra gecede dahil 1 saat arayla uyanıp emmek istior emmiorda aslında öyle memede duruor önceden 4 5saat deliksiz uyurdu şuan bnde inanılmaz yıprandım sizde nasıl durum böyle birşey yaşadınız mı acaba
BuzluKahve ikiKudurukAnnesi Akşamları 9 gibi uykulu oluyor. Eğer o zamanı hemen değerlendirmezsem açılıp içinden canavar çıkıyor ve uyumuyor 😅 Ama nadir oluyor bu.
Gunesveannesi BuzluKahve aynen bu bizde de oluyor bazen uyku saatini geçtiyse garip bir enerji patlaması yaşıyor ve uyuması çok zor oluyor 😅
Nesrincente ikiKudurukAnnesi aynen 2 uyku yapıyo hala gözlemlıyorum tek uyku yetmicek cok yoruluyor mızmız oluyor kendı ısıtıyor yani cok bellı edıyr hala devam o yuzden banada ıyu oluyor acıkcasj
LadyGugu 6.5 aylık Akşam 9 gibi uyur, gece genelde uyanmaz. Sabah 6-7 arası uyanır. Uyandıktan 2-2.5 saat sonra uykusu gelir ve 2-2.5 saat uyur. Duruna göre 15-16 arası bir uyku daha yapar. Bazen bunu dışarıda yaparız. 1-1.5 saat sürer.
Poyris LadyGugu merhaba, uyku egitimi falan aldinjz mi ne kadar cok uyuyormus gunduz bizimki 30, dkkada kalkjyor
Elifardenn LadyGugu benimde 6 bucuk aylik ama asla 9 da uyumaz nasl basardnz 11 s kadr suryr yabi 11 den once bi uyku yaoyr ama kalkyr tekrar 11i gecnce uyyr şuan sabah 6 7 gibi ayakta snra bi daha uyyp kalkyd oglen uykusuna ayri yatyr aksam iftardan once bi yatyr kalkyr anlayamdm uyku duzeninj oğlumun
Gunesveannesi 15 aylık kızım sabah 8 civarı uyanır öğlen 12.30 - 13.00 gibi uyur ortalama iki saat akşam 21.30 civarı uyumuş oluyor genelde gece de değişiyor bazen bir bazen daha sık uyanıyor
Efeninanasi ikiKudurukAnnesi beş aylık olucaz düzen falan yok ama akşam en geç on bucukta uyuyor. Gündüz 4 uyku yapıyor hemen hemen sabahta sekız bucuk dokuz gıbı kalkar
Balkizlarim ikiKudurukAnnesi senam 28 aylık olucak 5 gün sonra akşam 7 de yıkıyorum 7,30 uyumuş oluyor gündüz uykusu yok ramazan dolayısı ile 7 de uyuyor sabah 7 7,30 bilemedin 8 de kalkıyor 🌸✨
Ahsenferhan Kızım 6 aylık üç uyku yapıyor sabah 7 de uyanmaya başladı 10 gündür öncesinde 8 de uyanıyordu şimdi düzen sabah 1 buuck iki saat sonra uykusu geliyor 30 ya da 45 dk ilk uyku öğlen uykusu en az 2 saat uyuyor son uykusu da maks.45 dk fakat şöyle bir durum oluyor bebeğim öğlen uykusunda bı buçuk saat uyuyp uyanıp agliyor emziriyorum tekrrar uykuya geçiyor sonra bı o kdar daha uyumak istiyor ama ben iki saatten fazla uyumasına izin vermeyip uyandiyorum gece uykusunu etkilemesin diye dogrumu yapıyorum bilmiyorum bilgisi olan anneler cvp verirse sevinirim
Ceren3535 Ahsenferhan evet canım dogru yapıyorsun bir uyku max 2 saat olması lazım fazla gündüz uykusu gece uykusundan çalar
Melzey12 Ahsenferhan evet annesi doğru yapıyorsun. Gündüz uykuları uzun olunca gece sık uyanıyorlar. Yani gece uyuması için gündüz uyandırman lazım. Benim kızım da 10 aylık 2 uyku yapıyor ve eğer uzatacak olursa uyandırıyorum mutlaka akşam 8 gibi uyuması için. Son uykusunu en geç 4 te bitirmiş olmasına dikkat etmeye çalışıyorum. Ama tabi zaman zaman istisnalar oluyo bebeğimin durumuna göre.
Ecosko Sabah 7-7.30 arasınuyanır oglen 1.30-2 gibi gibi 2 saat uyur,aksam 10 da yatar fakat sabaha ldr 20 kez uyanırız ha bu arada 22 aylık ve halen gece uykumuz kotu,ve halen emzirıyorum uykusuz anneyım ve bırazda sınırlı:)
Y-A-Annesi ikiKudurukAnnesi 3 ay 15 günlük 19.00-00.30 uyuma Emzirme alt değiştirme Bundan sonra her iki saate bir kalkar , Saat 07.00 olunca gündüz uykuları 40-45 dk. Gündüz de 08.30 uyuma 10.30 uyuma 12.30 uyuma 14.30 uyuma 16.30 -17.30 uyuma 19.00 gece uykusuna geçiş
sibelsglm2210 Y-A-Annesi ya benim kızım 3 aylık 11 12yi buluyor gece uykusu. Sabah en geç 8de uyaniyo normal gündüz uykusu da en fazla 1 saat . Gerçekten her bebek farklı mi yoksa biz de mi sorun var
Merihh Y-A-Annesi Y-A-Annesi benim bebeğim de 3 aylık ve yaklaşık olarak böyle uyku düzenimiz ama bizimki 9 gibi gece uykusuna geçiyor