Tubaakinci Merhaba 6 aylık kızım var bayramda tatile memlekete gitmek istiyorum arabayla ama cesaret edemiyorum 12 13 saatlik yol sizce dururmu yolda ?
Alyanur Tubaakinci bizde yeni tatile geldik gece çıktık valla benim kizim bebk koltugunda asla ve asla durmuyor ben ayagimda uyuttum gece boyu tabiki uyandi ara ara ama kolay geçti alanyaya geldik istanbuldan bakalim dönüş nasil olacak
Deepmom Tubaakinci bence henüz küçükken yani bu aylardayken dahada ufakken olur büyüdükçe seyahatlar zorlaşıyor kendi arabanızlaysa daha kolay otobüsleysede ilgisini çekicek oyuncaklar yanımızda olsun
Damla33 Tubaakinci mersinden ankaraya gittim geldim giderken hic sorun yasamadim donuste birazcık agladi uykusunu tam alamadığından ama iyidi yolculuk 😊
Farahzeynep Tubaakinci benim kız arabaya bindiği anda uyuyor, sadece acıkınca uyanıyor, o nedenle ben de bayramda gideceğim, 3.5 aylık benim kızım da 😌
Tubaakinci Alyanur benim ki de durmuyor Bebek koltuğunda ve her yerde uyuyan bir çocuk değil malesef o yüzden karar veremiyorum 😑
Tubaakinci Deepmom kendi arabamız evet kocaelinden Gümüşhane’ye gitmeyi düşünüyoruz ama korkuyorum ya durmazsa uyumazsa diye . Birde köye gidicez hava değişimi olucak hasta olurmu nasıl olur dururmu diye sürekli tereddüt ediyorum 😒
Deletedmom0021 Tubaakinci bende kocaeliden eskişehire girtim kaç kere bebegim daha 3 aylık maşallah bişey olmadı çok düşünmeyin şimdiden alıştırın mecbur şehir değiştiriyoruz ara sıra sonuçta genelde arabada uyumayı seviyorlar
Duyguaslannn Benimde oglum 5 aylık didime gidicez istanbuldan ne maceralar yaşıycam acaba cok merak ediyorum Allah uyandırmasın ne diyim😂
Tubaakinci Deletedmom0021 ben valla burdan Sapanca’ya gidiyorum zar zor uyuyor arabada direniyor resmen çocuk o yüzden terddütte kaldım ya zaten 🤔
BernaLina Tubaakinci valla bende bayramda çeşmeye gidicem kızım Normalde hiç uyumayan bi cocuk ama arabaya binince direk uyur Allahtan inşallah sizde sıkıntı yaşamassınız 🥰