ANT-19 Benim mutfak dolaplarının içini silmek Boşalt doldur sevmiyorum o işi bide bebiş uyurken yapınca çok ses çıkıyor😆😆
Minisin_annesi ANT-19 hiçbirini sevmiyorum nefret ediyorum şuan temizlik yapıyorum 😢sadece temiz evi viledayla silmeyi severim hoşuma gider 😂
ANT-19 Fdme ben highgenic duşakabin sıkıp bulaşık süngeri haftan üstünden geçiyorum sonra fıskiye ile yıkıyorum pırıl pırıl oluyor tavsiye ederim 💕💓
ANT-19 Minisin_annesi bende daha yeni evi süpürdüm bu soru aklıma geldi temiz evi silmek gerçekten zevkli 🤩
ANT-19 Elmas16 o bana çok zor gelmiyor ama bazıları bebeklerin zıbınlarını bile tek tek pür dikkat katlıyor ya onlar acaba hep mi öyle yapıyor 🤔😳
tatlieksi24 Elmas16 her işi yaparım ve temizlik yapmiyi çok severim. Ama 10 tane ev temizleyin yeterli çamaşır asip katlamayim nefret ediyorum okadar sevmiyorum ki makine bitiyor iki üç saat asmiyirum😃😃
alptoyyy ANT-19 ütü sevmiyorum zaten evlendiğimden beri hiç yapmadım diğerlerini çok seviyorum her gün olsa her gün yaparım hepsini
Elmas16 tatlieksi24 asmak değil de bende katlamayı bekletiyorum hep 2-3 saat ütü yapsam bi makina çamaşır katlamasam öyle darlanıyorum yani🙈😬
Mylifemylife Yemin ederim hepsini çok seviyorum 😍 evim benim en çok zaman geçirdiğim yerim. sildikce rahatlıyorum, yikadikca açılıyorum. Hele ütü yok mu valla çok seviyorum. Müge anlıya bakarak hemen hemen hepsini yapıyorum 😁😁
Balkizlarim Mylifemylife ütü mu vallahi helal olsun yaaa 🥰🤣 diğerlerine katılıyorum bende senin gibiyim oh ferah ferah düzen toplu görünce içim rahatlıyor ❣️😘
ANT-19 BuzluKahve ben onu severim tertemiz yeni kokan nevresimleri serip kenarlarını sıkıştırıp düzenlemek huzur verir bana 🤭