[silindi] Selam hanımlar adet günümden 4 gün önce gebelik için kan testi verdim negatif çıktı fakat çok düzenli bir adet dongum olmasına rağmen adet olamadım acaba gebelik var mıdır erken kan verdiğim için çıkmamış olabilir mi?
Deletedmom27337 [silindi] olsa kanda çıkardı. Arada bir düzensizlik normal demişti. Emziriyorsanız daha düzen kurulmamıştır
maysa-19 [silindi] herhangi hap vs kullanmaya başladım yada birsktinmi.bide stres varsa etkiliyor.gecen yaz çok ağır bı stres yaşadım.tam 20 gün gecikti.saglik ocağı kadın doğum hepsine gittim kan verdim ard arda negatip çıktı.
[silindi] Deletedmom27337 emzirmiyorum doğumdan iki ay sonra düzenli adet görmeye başladım ilk defa gecikme oldu
[silindi] maysa-19 bir mide rahatsızlığı yaşadım hastanede doktor gebelik var mı deyince içime bir korku düştü yoksa çok bir gecikme olmadı
Mlkko [silindi] hava değişimi ilaç kullanımı beslenme değişikliği stres her şey etkiliyor. Oruç tutuyorsanız o yüzden olmuş olabilir beslenmeniz değiştiği için
Kereminannesiii [silindi] adet gününden önce kan vermişsiniz yanlış anlamadıysam. Adet gününden önce negatif çıkabiliyor. Gecikince tekrarladınız mı kan testini
[silindi] Kereminannesiii maalesef çalıştığım içi tekrarlama fırsatım olmadı ama normal adet günümden 4 gun önce kan verdim çok bir fark olacağını düşünmemiştim adet günümü de 3 gün geçti normal gebelik testi alıp yapsam çıkar mı peki acaba şu an
Kereminannesiii [silindi] varsa çıkar. Bende adetimden 4 gün önce yapmıştım negatifti. 1 gün kala kaset test yapmıştım pozitif çıktı