Bugranin-annesi Kizlar bebeğinizin kıyafetlerini ne zamana kadar ayrı yıkayınız. Ben ne kadar hepsini toplasan illa bı kıyafetleri kalıyor onlarida bizimkilerle yıkayım diyorum.
Mlkko Bugranin-annesi şu an 17 aylık uzun bir süre daha ayrı yıkarım sanırım içim rahat etmiyor diğer türlü
glcncbn Bugranin-annesi Ben hepsini beraber yıkıyorum. Alerjik bir bebek değil. Deterjanıda aynı kullanıyorum. İlk kızımda da aynısını yapmıştım bir problem olmadı.
Bugranin-annesi Mlkko bende ayrı yıkamayı düşünüyordum hep ama ev iki katlı her yerde bı kiyafetti kalıyor köşelerde illaki o yüzden dedim
Deletedmom0099 Bugranin-annesi 22 aylık hala ayrı yıkıyorum. 3 yaşına kadar da ayrı yıkamayı düşünüyorum
Pol34 Bugranin-annesi ben beyaz zıbınlarını beyazlarla yıkıyorum çünkü kaka falan değmiş oluyorsa bebek deterjanı çıkarmıyor
-erCansu- Bugranin-annesi 3 yasında şuan iç çamaşırı hariç günlük renkli kıyafetlerle karışık atıyorum sadece oğlumunkiler birikmiyo çnkü boş çalışıyo gibi gelio makıne 😅
Mlkko Bugranin-annesi ayrı kirli sepeti vardır diye düşünüyorum oraya atmaya çalışın. yıkamadan da evi bi gezin artık kalanı da kalır bir dahakine yıkarsınız 🤷🏻♀️
eceunverkanra Bugranin-annesi Bebeğim 18aylık hala ayrı yıkıyorum uzun bi surede ayrı yıkamayı dusunuyorum