Metesra Efemin_Annesi canım kiralar çok ya burda mahalleye göre değişir tabi sahibinden den bakın biz de ev arıyoruz
birannebirbebek1 Efemin_Annesi canım buranın en iyi elit sempi paşakent burdada kiralar 2,500 4 bin arası değişiyor
Metesra nazlieylul mahalleye göre değişiyor paşakentte en kötü ev 3 bin 100. Yılda yeni evler 2-3 bin arası mesela hala bulamadık biz
hunilikadin Metesra bu kadar kira verene kadar ev almak daha mantıklı ama peşinat sorunu var maalesef
nazlieylul hunilikadin keşke olsa biraz param alıcam kira vermektense ama çok pahslı ya kredi çeksem 600 bin krediye 950 bin faiz alıyo 10 yılda
nazlieylul birannebirbebek1 paşakent bandırmada mı bizim de tayinimiz balıkesir ama ilçe belli değil bandırma yazdık
birannebirbebek1 nazlieylul evet bandırmada en iyi yeri paşakent eğitim durumları güzel amerikan kültür bahçesehir koleji ted var kreşleri güzel devlet okulları güzell özellikle bizim mahallenin devlet okulları cok iyi
nazlieylul birannebirbebek1 hangi mahalle devlette ben öğretmenin eş durumu yapıcam o yüzden soruyorum özel değil de devlet lazım 😅