Dilaraa98 Bebeğim 2 aylık uykusu var esniyo gözleri gidiyo kapanıyo ama geri uyanıyo sürekli böyle gündüzleri neden bi fikriniz varmı acaba ?
Oznur_0708 Dilaraa98 atak canım maalesef ki bekliceksin geçmesini oğlumda 2 aylıkken sallarken uyur ayağımda durunca uyanırdı işkence gibiydi asla uyumazdı
Dorukunannesiiii Oznur_0708 benim oğlum 3 ay 10 günlük dogdigundan beridir böyle gündüz uykusu en fazla 50 dakika sizin ne zaman geçti bu süreç
Oznur_0708 Dilaraa98 evet aynılarını yaşadım gurbette tek başımaydım ve alerjikti diyetim vardı emiyordu hem yemeyip emziriyodum yedirtmiyodu da evler buz gibi kömür yakmıyodu doğudakiler alışmış soğuğa sıcak geldiğinden onlara çok zorluk çektim o ay sonra 3. Aya yakın ve sonrası çok güzelleşti
Babyfacee Dilaraa98 Kanlı mukuslu kaka, geçmeyen pişik, sık hapşırma, hırıltı, egzama, huzursuzluk, uyku problemleri, aşırı kusma, ishal, kabız alerji belirtileri. Var mı bebeğinizde bu belirtilerden olan
Dilaraa98 Babyfacee boğazında balgam oluyo hırıltılı oluyo bazen burnunu temizleyince gidiyo. Hapşırma, gündüzleri uyku yok, kusma bunlar var