Tuba Mevaaaa Kehribar Kolyelerin Riskleri Kolyeler ve bilezikler çocuklar için TEHLİKELİDİR. Amber taşının ağrı kesici özelliği vs. hiçbir çalışma ile KANITLANMAMIŞTIR. Amber (kehribar) taşlarının içerdiği Succinic Asit cilt için İRRİTAN yani cildi tahriş edici olan şeyler sınıfındandır! Succinic Asit cilt ile temas edebilir diye bir çalışma, kanıtlanmış bir şey YOKTUR! Bu kolyeler çiğnenmek için değildir! Bebeğin/çocuğun çiğnemesine izin verilmemelidir, boğulma riski vardır! Küçük bir çocuğun boynuna bir şey takmak asla güvenli değildir! https://www.elele.com.tr/blog/anne-tavsan/kehribar-kolyelerin-riskleri
arzuuu Mevaaaa valla cokta guzel etkili bi kolye ben çıkardığım gün oglum aşırı huysuzlaniyor takınca gerçekten etkisi oluyor hic oyle tam etkisiyle bilmem ne inanmıyorum oglum 8 aylik diş cikarirken ne salya ne ateş sadece kucuk mizmizliklar oldu kesinlikle inaniyorum
Nesrinbek88 Bende kızıma alıcam n11 den gercek kehribar kolye etradımda baya kullanan var faydası olmasa kullamılmaz die düşünüp almaya karar verirdim kullanmaya başalayımca yazarım
Farahzeynep Bebekler herşeyi ağzına götürmeye meyilli oldukları için 3 yaşa kadar takı önerilmiyor. Ayrıca salya akmasını engelleme, ağrıyı azaltma gibi bir özelliği yok. Şu instamomlara inanmayın doktorları dinleyin.
fatima Mevaaaa valla bende çok araştırdım aldım, salyasında gözle görülür şekilde azalma oldu. çıkardığımda her yeri ıslak oluyor. işe yaradı yani. bende pek inanmazdım ama 🤷♀️
Enverinannesii01 Bende oğluma kullanıyorum sertifikalı garantili çok şükür hiçbir sorun yaşamadık. Kullandığımız günden beri salya akıntınız kesildi huysuzluklarımız gitti daha diş çıkarmadık ama etkili olduğunu düşünüyorum instagram dan tots&more sayfasından
yagmurlugunler Mevaaaa doktorumuzun tavsiyesiyle, almıştım.sofi maya dan sertifikalı garantili almıştım. Oğlum her daim huzursuzdu takınca epey azaldı. Şuan 3,5 yaşında ve hala kullanıyoruz.