Bensuuu1 27 günlük anneyim zaman geçiyor şaka gibi. Benim gibi normal doğum yapanlar dikişleriniz ne zaman düzeldi. Benim çok dikiş yok ama kesi atılmıştı orda var bide dikiş. Arada sızlıyor tahmini 40güne komple geçer mi ?
Nursena0606 Bensuuu1 ilk 10 günde acısı geçti. 20 gün 1 ay arasında da tamamen iyileşti. 15 iç dikişim vardı.
Busra2326 Bensuuu1 pansumanını yap canım 40 güne dikiş düzeliyor ama afedersin ilişkiye girerken bir güzel hissediyorsun😂😂he bir de kabız olmamaya bak
BirrPrensessannesi Bensuuu1 benim çöktü 2-3 ay falan sürdü az dikisi olan ne kadar da iyileşir bilmiyorum 😅
Gurbetenes Benim dikis 9 tane atildi oglum sarilik oldu hstanelere gdip gelmkten bakamadim pansuman ypmadim sisti hep 2 ayda fln gecti normlde daha cbk iyilesiorda oglumun derdine dustum kndime bkmayinca gecer korkmayin
Bensuuu1 Gurbetenes geçmiş olsun Allah sağlık versin tüm bebelerimize. İlişkide acıdı mı şuan ki korkum o
Nursena0606 Bensuuu1 canım benim 20. Gün kanamam bitti ve 1.ayda ilişkiye girdik. Azıcık Baskı hissettim. Birde dikiş yerim tatlı tatlı kaşınmıştı. Kendini kasmadığın sürece sorun olacağını sanmıyorum.