Sevo97 Kızlar ayda kaç kutu mama tüketiyosunuz biz hem meme hem mama ama ağırlık olarak mama tüketiryoruz 33 günlüğülüz ve 7 kutu mama bitirdik
dolunay_6 Sevo97 memeye ağırlık verdirin mümkün olduğunca bebeklerin kolayına geliyo mama çabuk alışıyorlar mamayı şırıngayla verin ben çok uğraştım memeye dönmek için reddetti memeyi mama yüzünden biz 5.5 aylığız ayda 4 kutu mama yiyoruz
Farahzeynep Vallahi benim kız 10 günde 900 gr bitiriyor, 1200 grdan 2 kutu alıyoruz 1 ay yetiyor 🙄ama sadece mama yiyor, doktor gayet iyi yemesi dedi ama sizinki çokmuş 😐
Ugggg Sevo97 sende benim gibi aynı hataya dusme .emzirmeye ağırlık ver sütun artması için ne varsa dene onceligi mamaya verirsen seni emmeyi bırakabilir .
Sevo97 Ugggg ya ondan da korkuyorum aslında arada sağıp veriyorum 33 gündür sütü artacağına azalıyor çok üzülüyorım 60 cc çıkıyodu en fazla şuan 30 cc zor çıkıyor
Ugggg Sevo97 bende senin gibiydim bide mama daha kolayima sanırım. Önce mama sonra meme denedim tabi mamanin biberonu tadına varınca önce geceleri zorla emziriyordum bi sure sonrada tamamen bıraktı . Malt içecek var dere otu susam tahin pekmez bol su bunları tuket sütüne ağırlık ver biberon veriyorsan hemen Kaşığa dön daha küçük vazgecirebilirsin .
Annesionuyesin Sevo97 tabiki azalır güzel kardeşim 7 kutu ne demek 😳 çok fazla veriyorsun ağırlığı emzirmeye ver süt yapıcı şeyler tüket daha çok başındasın
Sevo97 dolunay_6 elimden geleni yapıyorım ama artmıyo sağıyorım emziriyorum ama en fazla 60 cc de kalıyo doymuyo ağlıyo mecbur yine mama yapıp getiriyoruz
dolunay_6 Sevo97 sağıma takılmayın ben sağıyorum iki memeden 30 cc ancak çıkıyor ama emziriyorum günde 3 kere mama veriyorum yetmese daha fazla mama ister ağlardı elinizden geleni yapıcağınıza inanıyorum çok da zorlamayın kendinizi mama vermek de dünyanın sonu değil zaten
2kuzucukannesi Sevo97 25 gün önce ikinci bebeğimi kucağıma aldım hurma yemeni tavsiye ederim çok güzel süt yapıyor birde mümkün oldukça uyumaya çalış benim icin pek mümkün olmuyor ilk bebeğim de 28 aylık şuan çünkü oda daha çok küçük ama senin ilkse daha çok fırsatın kalır bebek uyudukça sende uyu uykuda sütü çok etkiliyor 😊