Sumoo Kullandığınız en iyi sonuç aldığınız saç şampuanı ve kremi var mı 🌼 tavsiyeleri bekliyorum saçlarımi çok yıpranmış hissediyorum
Okuroya Kendi saçın ise eğer ben şuan DP kullanıyorum saçlarımı boyattigim için. Saç kremide sampuanda DP. Bebek içinse eğer bubchen kullanıyorum
DefneRana3881 Sumoo yok krem kullanmıyorm saçlarım iyi durumda ama çok yıpranmışsa onuda deneyebilrisnz
Premsessannesii Sumoo dalin kullanıyorduk fakat bebeğimin cildi çok hassas ve kuru bize iyi gelmedi doktorumuz mustela önerdi şuan mustela kullanıyoruz bi problem yaşamadık memnunuz
Ebruea Sumoo benimde aşırı döküldü avuç avuç vichy kullandımama çok pahalı şaştı. Alternatif olarak çok önerilmişti bunu aldm. 1 aydır kullanıyorum çok iyi geldi bana ama öncelikle Bi kan testi yaptırıp değerlerini de baktırmanızı öneririm.
Babykus Sumoo Sumoo gratis - watsansta oluyor genelde ama ben genelde internetten alıyorum daha indirimli oluyor
Arensmom_ Sumoo bonacure kullanıyorum. Saçlarım aşırı yıpranık bitek o iyi geldi bana. Birazz fazla pahalı ama bayağı gidiyor bana