Minikmucizem22 Kızlar bebeğim 6 ay 7 günlük bugün brokoli tadımı var. Borokoliyi sirkeli suda bekletebilir miyim iyice temizlenmesi için.bebege zararı olmaz dimi? Bide sirke elma sirkesi mi olsun üzüm mü
Dondurmalikahve Minikmucizem22 fark etmez ama zaten sirkede beklettikten sonra bolca yıkayacaksınız piştikten sonra da tadı kokusu olmaz
Madam Minikmucizem22 önce karbonatlı suda bekletip durulayıp sonra sirkeli suda bekletiyorum ben karbona tarım ilaçları için sirkede zararlı böcekler için falan sonrada duruluyorım bişey olmuyor
Dondurmalikahve leopar sebzeleri sirkeli suda bekletmek iyi aslında özellikle yeşil olanları bazen bende yaparım bazen unuturum sirkede 1 kaşık canım
leopar Dondurmalikahve ben acaba yanlışmı yapıyorum diye düşündüm çğnkü hayatıma yemedim görmedim 😂çocuklar sayesinde gördüm
Dondurmalikahve leopar Ben de lise zamanlarında 1 defa yedim sonrasını doğumdan sonra brokoli ile karnabaharı haşlar sonra un yumurta yaparım içine beşamel sos sonra üzerine yaşar pek severim biraz uydurmasyon bi tarif 🤣 benim oğlan hiç sevmez çoğu sebzeye düşman 🥹
Madam Minikmucizem22 ben genelde üzüm kullanıyorum direk ilk başta sirkeli suda bekletme tarım ilaçlarının daha çok etki etmesine sebep oluyor o ikinci aşama sirkeli su