gurbet_gelini12 Bu saat oldu halada uyumamışım uykularım aşırı düzensız olmaya başladı böyle olunca gündüzleri de başım kalkmıyor yerden benim gibi olan varmı??acaba bu durumu doktora danışmalımıyım??
Sblatc gurbet_gelini12 bebekle mi alakalı sizle mi?sizle alakalıysa yatmadan önce melisa çayı için rahatkatıp uyku yapıyo
Pinarmete gurbet_gelini12 oğlum 10 aylik ve destekli uyuduğu için gece kaç kez kalkıyor saymadım bende 10 aydır uykusuzum.. Ne zaman geçer bu durum bilmiyorum
gurbet_gelini12 Linaa65 Allah yardım etsın ınsallah ama benimkisi bebekten dolayı degıl ben uyuyamıyorum😢
gurbet_gelini12 Yenianne934 keşke bende bebekten dolayı uykusuz kalsaydım benim benımle sorunum var 😔
gurbet_gelini12 e1if malesef bebekten dolayı degıl bebeğim doğduğundan berı uykuyu sevıyor ben kac senedır böyleyım artık beden olarak çökmüş durumdayım
gurbet_gelini12 Sblatc bebekten dolayı degıl bılmıyorum gece oldumu sankı yenı uykudan kalkmış gıbıyım zerre uyku yok
gurbet_gelini12 Pinarmete keşke benımde bebekten dolayı olsa Ama bebeğim çok uyanan bır bebek olmadı şımdıye kadar uykuyu cok sever ben uyuyamıyorum😔