Kuzeyiinannesiiiiiii Selam kızlar bebeğim 37 günlük 2 3 gündür çok huysuz uyumuyor agliyor Hesaplaya bilirmisiniz
nura Kuzeyiinannesiiiiiii Benim bebegimde o günlerde huysuzdu cunki 40 çıkmaya yakın gözleri daha net görmeye başlıyor etrafı algıladığı için bu da büyüme atağı oluyor
Ceyceylan Olliekickflip rica etsem bna da yardımcı olurmusunuz 🙏 10.12.2018 Doğum tarihi tahmini Doğum tarihi 15.12.2018 erkek bebek
Olliekickflip ebru_dgs bu ayki atak haftası bir gün sonra bitiyormuş.tahmini bi dahaki atak haftası ise 7 ağustos gösteriyor.
Olliekickflip Asyadeniz sizin bu ayki atağınız bitmiş görünüyor.Bundan sonra 6-13 Ağustos tarihleri arasında mızmızlanabilirmiş atak haftası değil de mesafe kavramını öğrenmekteymiş beceri olarak.10 eylül ise (49 gün kalmış) diğer sıçramanız olacakmış
Huris2837 Olliekickflip Olliekickflip canım ya bizimkine de bakabilir misin şu an atağın içindeyiz galiba ama be zaman bitiyor ona bi bakıversen 🙏🙏 17 Haziran 2019 tahmini Doğum 22 Haziran 2019 gerçekleşen Doğum kız bebek 👶
Olliekickflip Esrasr evet atak haftasında görünüyor 31 gün sonra biticekmiş bir sonraki atak haftası ise 13 eylül ve 11 ekim tarihleri arasında görünüyor
[silindi] Olliekickflip iyigeceler canım rica etsem bizede bakarmısın tahmini doğum 16 temmuz doğduğu tarih 03 haziran erkek bebek 🌸
Olliekickflip [silindi] iyi geceler canım. Bebeğiniz atak haftasında görünmüyor.sizin atak haftanıza 28 gün kaldığını gösteriyor.16 ağustos tarihine felan denk geliyor sanırım.
Olliekickflip Ceyceylan atak haftasında görünmüyor canım.Sadece biraz mızmız bir haftadan çıkmış yeni,daha sakin bir haftasına gireceğini gösteriyor bu hafta için.bir sonraki atak haftası 10 Ağustos ve 31 Ağustos tarihleri arasında başlıyormuş.
Sevdar Olliekickflip merhaba huysuz bir oğlum var benim. Bakabilirmisiniz tahmini doğum 30.01.19 doğduğu tarih 17.01.19 💙🙏🏼
Sevdar Olliekickflip merhaba huysuz bir oğlum var benim. Bakabilirmisiniz tahmini doğum 30.01.19 doğduğu tarih 17.01.19
Olliekickflip Sevdar merhaba ☺️ Atak haftasında görünüyor oğlunuz 15 gün sonra biticeğini gösteriyor programda.