Emeel Kızlar bebeğim 8 aylık. Uykusunda sürekli dönüyor sonra ağladığında oturuyor. Kameradan izliyorum yüz üstü yatıyor sonra bi bakıyorum sola yatmış sürekli böyle acaba rahat edemiyormu bi sorunumu var anlayamadım. Uykuya her yatırdığım da yine aynı yatakta çok döner oturur oynar güler. Hiç yerinde durmayan bi bebek. Uykusu olmayınca yatmayı sevmeyen bi bebek. Mesela koltuğa yanıma yatırırım hemen kalkmak ister. Acaba hareketli diyemi böyle yapıyor? Bu arada kendi yatağında yatıyor 3 haftadır anne yanında rahat edemiyordu şu anki yatağı rahat
Sevimliayicik Emeel Benim oglumde öyleydi 6.ayindan beridir sjmdi 11 aylık hala öyle çok hareketli bir bebek. Genelde bende çok dönerim yatakta yani. birsz huy gibi bir şey 🙂
sevgiseli2021 Emeel Canım aynı dertten muzdaripiz bizde. Bir sağ bir sol yapıyor. Diş yüzünden oluyormuş bu dönmeler
Melekce Emeel benim oğlum da öyle her uyandıgimda farklı buluyorum başı ayak kısmında falan beşiğin 😁 üstünü de açıyor henüz bir çözüm bulamadım 🤦
Emeel Girlpower kulak iltihabı diye okudum internette ne kdr doğru bilmiyorum.. bi derdi mi var acaba 😞
Girlpower Emeel yoo gayet rahat kesintisiz uyuyor bi derdi olsa uyanırdı yani internette okuduğunuz şeylere aldırmayın Google a başım ağrıyor yazsanız tümör çıkar 😂
Prenseslergibiydim Kuduruk tayfadandır belki. Ağlamıyosa, farklı rahatsız olduğunu hissettiren sesler çıkarmıyosa normaldir 🌸 bizim bebeto da 5-6 aylıkken yüz üstü yatmayı çok seviyodu. Şimdi bi orada bi burada 😅
daisymomm Benim kızımda da durum aynı. Sürekli dönüyor uykusu bölümünde kalkıp oturuyor. Çok Şükür bi sıkıntısı yok. Diş diyorlar ama olabilir bizimki patladı. Sorunu olmasında üsterse amuda kalkıp uyusun 😆
S08m Bizimki de parkbesikten cikip evi turluyo donmeyi gectik normal mi acaba uyurgezerlik 4 yasindan sonra oluyomus ama nasil duzelir acaba
Deletedmom_109 Emeel her zaman değil de ara ara yapıyorsa dişi çıktığı için yapıyordur büyük ihtimalle.
Busraata Emeel hareketli bebek demekki,her an dönüp duruyor sabit durduğunu hiç görmedim yada yattığını gece kalkıp düzeltiyorum 5dakika sonra yine başka yerde 😌18aylik yatmaz, oturmaz,durmaz biraz seveyim diye kucağıma yatırıyorum en fazla iki dakika 😁
sedaozan Emeel benim bebeğimde 8 aylık oda böyle her baktığımda yatağın farklı bir yerinde yatıyor rahat olmasa zaten kendisi pozisyon değiştirir o yüzden hiç dokunmuyorum 😄
Tues44 Benim bebeğimde 6 aylık olduğundan beri sürekli bu şekilde. Hep dönüyor ve ayaklarını yukarı kaldırıyor. Gaz sancısı olabilir dedi doktor ama bence de diş.