Deletedmom_32 Arife günü otobüsle yola çıkacağız sizce rahat olur mu koltukta yanımda eşim olacak ama dar olur mu bilemedim kızım rahat eder mi ya 🥴
Asllihhan Deletedmom_32 bence olur. Kısa mesafe hem otobüs hem uçak yolculuğu yaptım emzirme önlüğü bir hayli kolaylık sağladı.
Deletedmom_32 Elifffinnn10 evet de ben koltukta olucaz ya onun için dedim otobüs koltukları küçük oluyor hiç yolculuk yapmadım bilemiyorum
Asllihhan Deletedmom_32 evet muslin örtü de alabilirsiniz ama çok kayıyor rahat edemeyebilirsiniz hemen önlük alın işinizi çok görecek
Buketpoyraz Deletedmom_32 önlük olmasada olabilir bir Müslüm örtüsüyle zorlanmazsınız zaten eşinizde yanınızdaymıs sadece eğer puseti varsa pusette koyun kucakta rahat edebilir mi bilemiyorum
Deletedmom_32 Buketpoyraz puseti alıcaz yanımıza bu seferde kucağımda puseti nasıl taşıycam derdi oldu oyyy🙄🤔
Buketpoyraz Deletedmom_32 otobüs hareket halindeyken koridora doğru koyabilirsiniz ama tabi birisi hep tutmak zorunda 😮💨
Bekirtalhammmm Deletedmom_32 kısa mesafe otobüsle köye gideriz ağladım açar emziririm eşimde yanımda olur tesetturluyum gömlek giyerim emzirme kolaylığı açısından salida orterim rahatça emer yoksa ccok aglar otobüste
Deletedmom_32 yedinmiannecim öyle yapıcam ben şey açısından söyledim koltuklar dar oluyor ya hani onun için dedim