Hillora Bu hafta salı günü rotarix birinci dozumuzu yaptırdık ama o günden beri gaz problemimiz var. Geceleri uykuları çok düzenliydi şimdi her saat başı uyanıyor. Huzursuzluk var çocukta. Başına gelen var mı aşı sonrası?? Varsa ne kadar sürecek bu böyle ??
Saadet14 Hillora Ayin 4 nde yaptirdik inan aynilari var cuma gunu doktora goturduk doktor bazi bebeklerde bu yasanabilir dedi. Hatta ben gaz hapini birakmistik 2 aylikken geri basladik dedim baslayabilirsiniz 6 aya kadar kullanabilir dedi. Yani bilmiyorum rota mi bu hale getirdi gaz sorunu cok cektirmisti bize yine başa döndük meme reddi de var sutum azaldi bir de tam atak zamanlariymis galiba 3.5 ayla 4.5 ay arasi rota da tadi tuzu oldu
armut Hillora canım bebeğinde ishal oldumu benm bebeğim de geçen hafta çrş aşı oldu bi haftaya yakın ishal az az kakasını yapıyor gaz çıkarıyor geçsin die bekliyorum geçmedi daha ya
armut Saadet14 rota aşısı sonrası sizde hafif ishal oldumu Canım beneğim aşı sonrası bi haftaya yakın süredir ishal ya meme emiyor ama emmede sorun yok çok şükür huysuzluguda yok
Saadet14 Cikoleyla yürüyene kadar düzelmedi ne zaman yürüdü gaz sancısı bitti cok daha rahat çıkardı fakat bizimki 15 aylik yürüdü umarim sizin ki daha erken yürür
Saadet14 armut Oldu bu cok normal ama rota zaten bagirsaklar icin yapilan bir asi kanli ishalden korunmasi icin hemsire söylemişti bize ishal olursa korkmayin diye