Nurellllaaa Egeberk bu çok değişiyor kesintsisiz 9 da uyuyup 7 de de kalkıyo gecede 4 te olabiliyo bazen diretip gece uykusuna 11 de de geçtiği oluyo 😒
Egeberk Hirakus_19 bizimde öyle maleseff ne zaman acaba tek e dusucez gerçi ben sanmıyorum bebeğim memede uyuyor
Egeberk papatyaannee evet ben de başta sadece yakınlarıma söyledim yemin ederim bütün uyku düzeni alt üst oldu 4.aydan sonra maf olduk sürekli ağlayarak uyanan memede uyuyan bazen sabahlayan huysuz bı bebek geldi 2 aylıkken bile 7-8 saat uyuduğu oluyordu ama şuan imkansız
papatyaannee Egeberk Çok zor öyle Allah yardımcınız olsun kızım 4. Ay atağında çok uyanırdı zor uyurdu çok şükür o günler geride kaldı şimdi maşallah düzeni iyi inşallah sizin düzeninizde bir an önce düzelir gece kalkmak çok zor anlıyorum sizi
Egeberk papatyaannee inşallah evet cokk zor uykumu alamayinca malesef gün içinde verimli de olamıyorum
papatyaannee Egeberk Bende öyleydim o atak zamanı bir hafta beni çok yordu gündüz ruh gibiydim evde kalitesiz zamanımız oluyordu bizimde tek sorunumuz geç yatması gündüz iki uyku yapıyor akşam yinede geç yatıyor 11 gibi yatar sabah 9a doğru uyanır
Egeberk papatyaannee biz de hep öyleyiz 11-11 buçuk alıştım artık o koymuyor çünkü erken de uyusa yalnız birakamiyorum ayağa kalkabiliyor hep yanında olmam gerekiyor 🙄