Aras_efe_annesi Kızlar bebeğim 6 aylık uyurken uykusunda ağlıyor içini ceke çeke uyandırmak için kucağıma aldigimda bu sefer dışından ağlıyor napmam lazım
Ilaydacimen0325- Aras_efe_annesi bizimde 6 aylık öyle uyuyor rüya görüyorlar heralde bol bol okuyorum canım dene istersen azaldı sanki bizim biraz
Ilaydacimen0325- Aras_efe_annesi benimkide saat başı uyanıyor kilo alımıda durdu gibi bişey 8 kilo idrar testi verdim sonuç bekliyorum aklıma o geldi acaba idrar yaparken mi ağlıyor diye
Aras_efe_annesi Ilaydacimen0325- valla kuzum benimki ishal gidiyordu doktora götürdüm disden olabilir dedi kaka tahlili istedi dünde doktora götürdüm çocuk dünden beri kaka yapmıyor bekleyince yapmaz ya
Aras_efe_annesi Ilaydacimen0325- benimde kilo alımı durmuş işte kaka testi istedi bende kakasını bekliyom
Ilaydacimen0325- Aras_efe_annesi bizde süt alerjisi var 3gün kuralıyla anladık diğer besinlere yok gibi görünüyor deneyerek gidiyorum bizimde aklımıza idrar geldi verdik bakalım yarın çıkacak sonuçlar idrarı koyu beyaz tortular vardı enfeksiyon olabilir bence