Tubasel5 Aya girdigmzden beri gece uyanıyor ve en az 2 saat dalamiyor sürekli gözleri kapalı huysuzluk mizmizlik yapıyor. Ac değil emiyor. 8 tane dış ciksrttik şuan görünürde dış te ykk. 23 gündür perişan olduk 😥 10.ay anneleri sizde mi boylesiniz
edep_ya_hu_edep1 Tubasel5 Bizde şuan 10. 5 ayligiz aynı durumdayız çok şükür beslenmesi iyi beslenmede bu ay sıkıntı çekmedim çekmedik ama uyku berbat bir türlü uyuyor uyuyamıyor kısacası uykuya dalamiyor sürekli ağlıyor o esnada umarım tez zaman da atlatırız.
AyseMelek2005 Tubasel5 uzun zamandır böyle olmamıştık bizdede gece mızmız uyanıyor bazen gözler kapalı ama ağlama halinde evde ruh gibi dolanıyorum 🥱😴
Sare_neva34 Tubasel5 benim bebeğimde öyle ne uyuyor düzgün bütün gece mızırdayip duruyor neden ek gıda düzgün yiyor
Alyaminel Biz dün 11e girdik ama maalesef onuncu ayı bahsettiğiniz gibi geçirdik ne uyuyor ne duruyor sürekli mız mız sürekli uyanıyor bi saat bile uyumuyor ve hâlâ düzelmedi
Tubasel5 Alyaminel ay gerçekten inanılmaz zor bı 4.ayda yaşamıştık bu kadar bi de bu ay. Düzelir inşallah diye bekliyoruz😥