minikbaykus Kanser tanıdığı olup. Akıllı ilaç kullanan var mı. Ücreti var mı . Bilen yazabilir mi. Bı yskinim. İlk kullandı devlet karşılıyordu. Yeni bidaha kullanacak sanırım onun yarısını devlet karşılıyor. Bilgisi olan var mı
amansallagitsin minikbaykus rahmetli babam kullandi ozel hastanede aldi kanser hastalarina yapilan tum tedaviler devlet tarafindan karsilanir sizden herhangi bi ucret almazlar alirlarsa direk sikayet edin
Cemilev minikbaykus ben kanser değilim ama kanser ilacı kullanıyorum akıllı yurtdışından geliyor kanser hastalarına akıllı ilaçlar artık ücretsiz devlet ödüyor diye biliyorum mesela ben kanser olmadığım ici fark ödüyorum
Superisi11 minikbaykus bir yakınım kullanıyor ücreti 5000 lira imiş ama sigorta karşılıyormuş ücreti yanlış anlamadıysam o şekilde duydum
minikbaykus amansallagitsin tmm canım inşallah ödenmez çünkü akıllı ilaçlar çok pahalı. İlk kullandik o ücretsizdi. Akıllı ilaçs bağışıklık kazandigi için değiştirilmesi gerekiyor
Cemilev minikbaykus kanserin bile caresi var artık benim hastalığımın yok öyle bağışıklığı baskılanan icin kanser ilacı kullandırtıyor doktorum NMO hastasıyım omuriliğimde iltihap var nedeni de caresi de yok Allah herkese su mübarek ay hürmetine sağlık versin