FoamSea Emzirirken Parol içilirmi günde kaç tane içebilirim bebeğim 2 aylık migrenim tuttu baya kötüyüm😔
Ikrazumra19 FoamSea icilir bende iciyordum sabah aksam icin birsey olmaz parol cok hafif hamileyken bile iciliyor
Eyllece FoamSea iceblrsn sknti olmuyor . Ben cok ictm ama bi tane bitane Migren ben de de var uykusuzlk yorgunluk cok etklyordu
Ayssss1 FoamSea gunde 4 defaya kadar icebilirsin parolu turk kahvesiyle yut etkili olur benimde migrenim var emzirme ve hamieluk doneminde parol basimin ağrısıni gecirmiyordu bir doktor tanidigim onu onerdi etkisini gordum
FoamSea HEPİNİZE CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AYRI AYRI YAZAMADIM BAYA KÖTÜYÜM ÇÜNKÜ 🤍 Zeytinnn34 minikkusuuummm- Redrose Ayssss1 Eyllece
sahikakocarslanli FoamSea parol un iki türü var biri ne yazık ki emzirirken içilmiyor herkes içilir yazıp geçmiş ama eczacıya danışın bilgi verir .elinizdeki parol plus ise içmeyin o içilmeyen türü
SevdaEmirEfe FoamSea doktorun hamileyken de günde iki tane kullanabilirsin demişti doğumdan sonra da agrin olursa aynı dedi bebeğe bi zararı olmadığını söylemişti