Keremgs Arkadaslar oglum sofra gorunce cıldirio agzimiza bakio yemek istio karni tok kusuo mesela ama gene agzini acio mizmizlaniooo asla hayir demioo suan dis te cikartio ondan mi acaba bu durumu sinirimi bozmaya basladi gunde ikiye yakin muz yioo
Nursena0606 Keremgs bunlar çok normal. Günde 2 muz yedirmek yerine eline Kendi yiyeceği şeyler verin yesin. Siz yemek yerken önüne kendisine uygun kaşık Çatal tabak koyun oynasın.
Redrose Keremgs yaaa bizde aynıyız nasıl heyecanlanıyor sofra görünce bende herşeyden tattiriyorum 5ay21gunluguz bizde
frambuaz Keremgs ayyy aynı durumdayız ya bısey agzıma atmayayım elimde bısey gormesın hemen kıyamet kopuyor kıpkırmızı oluyor nefesi kesiliyor aglamaya baslıyor o da istiyor ne yesek dıste cıkardı 2 tane bızde 5 ay 20 gunlgz
Keremgs SeninAnnenBirMelektiYavrm fazla bende biliorm ama durmuoo susmuoo surekli yemek istiooo cildircam artk ek gidaya basladk hersey yiyo anne sutude icioo ama doymuoo gene yemek istioo surekli emzigi agzindayken sofra gorunce atioo mizmizlanio
Angel00 Keremgs çok tatlısınız ben daha cok kelimelerinize takıldım :) istioo icioo durmuoo mızmızlanıoo doymuoo
Keremgs frambuaz dis cikartirken cok zor oldu benim oglumunun kullandgnz bisey varmi acaba hala dis sorunumuz var ust disleride kabarmis gelir bugun yarin
Kum-tanem Sakın günde iki muz vermeyin yetişkin birine bile fazla fazla muz kalbi yorarmış ilk kızımda bende veriyordum bebekken o zamanlar bana doktorum demişti sizde kendi doktorunuza mutlaka sorun bence
frambuaz Keremgs barnio dıye bır diş jeli kullandık canım yatınca masaj yapıp yatırıyordum rahat uyuyordu