Gizemmdenizz 8 günlük kızım var kızlar heralde emmeyecek korkuyorum sütümü sağınca biberonda gayet güzel içiyo mamayıda aynı şekil. Napıcagımı bilmiyorum yardım edin bana:/
Cansin Gizemmdenizz henuz kucuk oldugundan dolayi meme tutamaya bilir ama sen yinede biberon vermeden gogsunu dene unutmasin biZde oyleydik ama sukur biberona alismadi
Gunesinannesi Gizemmdenizz biberonu vermiyosun , sürekli her fırsatta emzirmeyi deniyosun peşine sağdığın sütü kaşıkla veriyorsun 👍🏻 3 güne döner memeye
Tazeannecik Gizemmdenizz biberona alışmasın emmez dediler hep bana. İlk bir kaç gün mama verdik çay kaşığı ile ama kızım yemedi en fazla 3-5 çay kaşığı yer bırakır beni emerdi
Gizemmdenizz Gunesinannesi kaşıkla bi deneyeyim göğsümü zorla tutturuyorum sutum de az şuan dıyorum süt az Diemi emmiyo
AlperinAnasi Gizemmdenizz canim benim göğüs ucum yoktu pombayla saga saga ucu biraz çıktı çocuğa sütü biberonla verdim emzige alistirdim emzigi agzindan cekip hemen memeyi veriyodum oyle oyle alıştı cok şükür bence kaşıkla verme cocugun emme reflexi gelissin biberonla ver
Gizemmdenizz AlperinAnasi kaşıkla da yıyecegini sanmıyorum ztn cnm valla uğraşıyorum baya inş emer kızım
Xyz Gizemmdenizz biberon vermeyin sizi memesini sağlayın çene kasları kuvvetli olmadığı için başta cok zorlanacak ama alışacaktır yoksa biberon hızına alışırsa sizi hiç emmez