Materzioglu 4 aylık oğlum var yavaş yavaş oturtmaya başladım ama tam oturtmam da bişe olur mu korkuyorum. Kimileri mama sandalyesine bile oturur kafasınu tutuyosa diyo kimileri daha erken diyo kafam karıştı. Başını tutabiliyo kucağımda oturtuyorum da zorlanmıyor ama yinede tedirgin oluyorum. Ne zaman oturtmalıyım yada zamanı geldimi?
Buketpoyraz Materzioglu bizimki 5.5 aylık hala oturmuyor daha doğrusu bende oturtmaya da çalışmadım pek hep yerde oynadı suan ek gıdaya baslicam yatarak vercem anca 🤦🏼♀️
Aysegulkrsd Materzioglu benım bebegım 5 aylık kucagımda falan oturturuyorum yada yastıkla ama cok az zaten bebek kendını bellı edıyo ellerınden tuttgumda kendını yukarı kaldırıryor
Prenseslergibiydim Materzioglu bence kucağınızda oturtabilirsiniz yavaş yavaş. Mama sandalyesinde de oturturken aralıklarla oturtmanızı tavsiye ederim ben bu şekilde yapmıştım 🕊️
esndmrc dün 4. ay kontrolümüz vardı. doktorumuz 5. ayına girdikten sonra mama sandalyesinde oturtmaya başlayabilirsin dedi. ben her gün olmasa da kısa kısa oturtuyorum, kucağımda da genelde oturur pozisyonda oluyor ☺️
esndmrc oturtuyorum derken mama sandalyesinde değil yanlış anlama koltukta yerde destekli bir şekilde oturtmaya çalışıyorum🥰
Materzioglu esndmrc bende kucağımda oturtuyorum bazen evde tek kalıyorum eşim evde olmuyo durmadığında mutfağı yada bi yeri toplarken mama sandalyesine sağına soluna battaniye koyup oturtuyorum ama korka korka. Yerde sağına soluna destek koyup oturtabilirim o zaman bende. Doğrusu doktoruna da danışıcam bi.
Materzioglu Buketpoyraz 5 buçuk aylıksa bence biraz oturttur artık ek gıdayada geçiceksen yatarak Allah korusun ben yatarak yedirmekten daha çok çekinirim
Materzioglu Aysegulkrsd ellerinden tuttuğumda kendini kaldırmaya çalışıyo. Bide çocuk yatmaktan bıktı heralde yatınca bağrıyo kaldırınca susuyo. Ama ağlama yok yalandan belli ediyo kendini yatmak istemiyorum diyo resmen 🤗
Aysegulkrsd Materzioglu evet yaparlar bıde gülüverıyo lar ya gözümün içine bakıp yıyo vercem onuuu😃 Allah cocuklarımıza saglık huzur dolu bır ömür versın
Materzioglu Aysegulkrsd aynen aynen pis pis sırıtıyo anlar gibi gülüyor deli oluyorum 🤗 suratınu sıfatını yiyesim geliyo 😂