Shitlem Selam anneler🙋🏻♀️ 5 haftalığız sürekli meme de ayrılmıyor uyumuyor gündüzleri sadece meme de uyuyor yatırdım mı açıyor gözleri😓bu atak dediğimiz şeyi mi yaşıyoruz acaba biz🙄
Guernica Shitlem hayır canım daha minicik o🐤🐣 migdesi büyüyünce daha çok emmek istiyordur😍 sütünü hiç sagdin mi baktın mı doyuyor mu civciv diye,🐣
Onurbunur Shitlem aynı şeyi yaşıyorum artık başım ağrıyor sabrım tükeniyor memede süt kalmadı sündüm yavrumada üzülüyorum ne yapacam bende bilmiyorum
Onurbunur Shitlem ve ağlıyor gazı var diye yapmadığım şey kalmadı artık memeyi vermeyecem süt dolsun biraz diye
Shitlem @Guernica sabahları 90-100 ml sağıyorum dün sonuna doğru artık 20 ml falan. O yüzden mama takviyeli gidiyoruz. Tok olduğunda da meme de sürekli anlamadım yatıramıyorum 12 saat emecek ayrılmıyor ayrıldığında da basıyor yaygarayı😂
Shitlem @Onurbunur süt falan hak getire bi sabah oluyo sonrası yok . Memeyi vermediğimde susturamıyoruz😬 tükendim kaç gündür 🤦🏻♀️
Shitlem @Onurbunur uykular zaten bitti de yemekte fırsat buldukça nasıl süt arttırıcaz bilemiyorum artık tuvalete koşturmaca gidip geliyorum 😓ataksa da en kısa sürede biter umarım