Papatyaaa789 Oğlum 10 ay 12 günlük Bugun boğaz agrisiyla gittiğim acile 3 haftalik hamile oldugumu öğrendim bilmiyorim nasil hissediyorum Oglum 3 yaşına girdiğinde dusunuyodum Napicam nasil bakicam kızlar bir moral verin bana Napicam ben
Aysemete Papatyaaa789 bakılır bir şekilde dünyaya gelen büyür derler evlat hasreti ile yanıp tuttusanlar var olsun negatif düşünmeyin 🤲
Aaysenurrrrr Papatyaaa789 senin için zor olacak ama yaşları biraz büyüdüğünde rahat edeceğine eminim :) olan olmus artik kafana takarak kendini üzme
Ftmvrs13 Papatyaaa789 benim de iki kızım var biri 14 aylık diğeri 2.5 yaşında aralarında ortalama 1 sene var evet zor ama başarabilirsin bugün iki kızıma da aynı slopet takımı giydirdim iyi ki dedim 🥰
Merve123m Benimde kizim 4 aylikken ikinciye kalmisdim simdi buyuğü 18 aylik kucugu 5 aylik zaman cabuk geciyor hizli buyuyorlar yeterki sağlikli olsunlar 🥰🥰
Nbs_d Papatyaaa789 öncelikle tebrik ederim bende hamileyken emzirdim son 2 ayda bıraktırdım doktorun ekstra kalsiyum verir emziriyorsun diye evet iki bebek zor yardımcı olacak yoksa ama bir o kadar güzel zorluk unutuluyor geriye güzel anılar kalıyor
AyseNr01 Papatyaaa789 Bizim kiracımız var ikiz kızları 6 aylıklen ücüncüye hamile kaldı. Şimdi kızlar 1 bucuk yasinda yuruyemiyor ikiside uc nunarada 5 aylik dusun. Bunlar var kadin evini temizliyor yemegini yapiyor. Ben durmadan Helal olsun der dururum ☺️
Nealakasivarrr Papatyaaa789 tebrikler canım. Bende oğlum 11 aylıkken hamile kaldım. Şuan 8.5 aylık hamileyim. Zaman su misali geçiyor.. Biraz zorlanıcaksın evet ama güzellikleri de olucak 😊 İnsanlar tam düzen oturttururmuşken sil baştan yeni çocuğa adepte olmaya çalışıyorlar. Bizler en azından bir düzen oturtturmadan yenisine alışmış olucaz 😂 elhamdulillah bugünümüze 🤲🏻 Bu arada iyi beslenirsen emzirebilirsin. Ben hala emziriyorum
Bet58 Papatyaaa789 bende bugün öğrendim hamile olduğumu kızım daha 9.5 aylık ne yaparım nasıl ederim bilmiyorum sabahtan beri stresten midem ağrıyor bulanıyor yardımcı olacak kimse yok gurbetteyim rabbim bu Ramazan ayında cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
Nealakasivarrr Papatyaaa789 Yemende içmende, kan değerlerinde sıkıntı yoksa emzirebilirsin diyecektir 😊
Bet58 Papatyaaa789 ben tanıdığım doktorla bugün görüştüm 9 ay boyunca emzirebilirsin hiç bir zararı yok bebeğe dedi