Ebruu67 4 ay 4 günlüğüz gün içinde neler yapıyorsunuz nelerle oyaliniyorsunuz. Şu oyuncagi kesin alın dedginiz var mı?
Ceren_301121 Ebruu67 canım gün içinde egzersiz yaptırıyorum zeka kartları aldım çıngırak aldım yüz üstü yatırıyorum sürekli o şekilde oyalıyorum hemde kasları gelişiyor 4 ay 17 günlüğüz şuan
Ceren_301121 Ebruu67 atak canım 4 ay benim oğlumda çok çabuk sıkılıyor ve ağlıyor sürekli oyalamaya çalışıyorum 4 ayı gerçekten zor atlatıyoruz ya
Kuzusuannesi Ebruu67 benim bebeğinde 4 ay 8 günlük, sürekli kucak istiyor kucakta gezsin istiyor mız mız çığlık atıyor akşama kadar sesi kıskanacak diye korkuyorum 1 ay mi surer bu atak ? Bi de 2.ay aşılarının devamı var pazartesi günü o da zor geciyormus maalesef ateş huysuzluk falan yandık 🙄
Ebruu67 Kuzusuannesi bizim 2.ay asisi ates flan yapmadi oyle asiri huysuzlukta olmamisti insallah olmaz yine hepimizin bizimde sali aşımız
Ceren_301121 Ebruu67 biz aşı olduk ilk gün çok zor geçti inşallah sizin geçmez valla 4 gözle 4 ayın bitmesini bekliyorum canım 🙏
Kuzusuannesi Ebruu67 bizimde şükür ilkinde olmadı ama maalesef az önce başka postta okudum dr ağrı kesici falan önerdi dedi bir kaç kişi.. inşallah öyle olmayız…
Kuzusuannesi Bir de o bir kaç gün çok sıkmadan kundak yapın demişler ki bacağını oynatıp ağrı yapmasın.. maalesef ellemiyorlarmış ağrısından :((
Elyaa Zeka kartlari, cingiraklar bir yana hışırtılı kitap cok seviyor ilgisini cekiyor. Bir de piyanolu oyun halisini tavsiye ederim. Her bebek bir degil tabiki ama kizim uzun sure keyifle vakit geciriyor bacak kaslari icin de faydali.