Ozgee22 10 aylık bebeğim kaç saat ara ile uyutmak gerekir ben günde kaç saat ve aralıklarla uyku düzenimiz hiç kalmadi
YeniAnneIstanbul Ozgee22 2-4 saat arasi :) https://images.app.goo.gl/jMadCbkqe9Cwpb5M9 benimki sanki o zamanlar 2.5 - 3 saatte bir uyuyordu 2 tane gunduz uykusu yapardi
Mehruyan Ozgee22 Ortalama 3 saate bir uyurdu, 2 gündüz uykusu yapardı. 1o. Ayda işler bir karışıyor uykuya direniyorlar ama geri düzeliyor siz rutine sabit kalmaya çalışın.
YeniAnneIstanbul Ozgee22 o zamanlar yine 7-8 arasi kalkiyordu ve ilk uykusu saat 10-11 gibi oluyordu ikinci uykusuda 15:00 gibi ama tam hatirlamiyorum 🙈
Mehruyan Ozgee22 yok genelde 5 ten sonra uyutmazdım. Çünkü 5 den sonraya kalınca gece uykusuna hem geç hem de zor geçiriyordu
Ozgee22 YeniAnneIstanbul bende ilk uykusu 11 gibu falab sonra 3 te sonra tam yarim saat uyup kalkıyor akşam üstü uyumak istiyor yinede durmuyor
YeniAnneIstanbul Ozgee22 evet o aylarda uykular biraz kisa oluyor maalesef ama o sonrasinda duzeliyor, aksam saat 19:30-20:00 civari uyutmaya calis (gece uykusu olarak yani tekrar uyandirma kendisi uyanmadikca) 😊 belki o sekilde duzene girer
YeniAnneIstanbul Ozgee22 bizde cozum oluyor genelde ⅞ gibi uyuyunca daha iyi uyuyor masallah ama erken uyutunca en gec saat 15:00de uyanmis olmali ben sana 2.uyku 15:00 yazmistim ama oyle oldugu gunlerde en gec 20:00de gece uykusu uyutuyordum 😊