FMED 5 ay 2 günlüktü amliyat oldu işte gece ikiden sonra aç bıraktım mecbur sabah açlıktan ağlaya ağlaya gitti bebeğim ameliyatla bir tendon gevşetip bacağı yerine koymuş doktor yani açık oldu benim kızım kasığından girdiler dört dikişi var. sonra çıktı işte haliyle aç narkozdan ağlıyor hareket edemiyor ağlıyor vs derken saati doldu besledim ve her şey bitti şok oldum kızım gayet neşeli gram huysuzluğu yok 😍😍😍 çok şükür Allah’ıma öyle de devam etti o süreçte kontroller pansumanlar vs zaman geçti sadece beni zorlayan antibiyotik kullandık mecbur ve bağırsakları mahvoldu kızımın bir ay sürdü anca atlattı ki günden en az 15 kere kaka yapıyordu bu da en az 15 kere pansuman yapıyordum demek. Bu arada oturur pozisyonda alçılandı o yüzden mama sandalyesinde Dalan çok zorlanmadım açıkçası. Tek zorlayan şey çocuğu tüm gün gezdirmek zorunda olmak hareket edemediğinden iş anneye düşüyor. İki ayı dolunca tekrar ameliyathanede alçı değişimi oldu yani şu an ikinci alçının içinde. Bu operasyon sorunsuz geçti bikaç saat sonra evimize döndük bu sefer yatar pozisyonda alçılamışlardı. Bacağında yaralar falan çıkmış öyle yani. Numarada bizim doktorumuz genelin aksine dört ay tutuyor alçıda bacak tam otursun diye dört ayın sonunda iki ay gece gündüz arası demirli ayakkabı kullanacak sonra sadece geceleri devam edecek. Bu arada yine çok bir düzelme yok benim kızımda kalça yuvayı sarmaya başlamamış. Bu durum devam ederse 1,5 yaşında yine ameliyat ve 1,5 ay alçı ama o ameliyat kesin çözümmüş. Bunları yavrularımız hatırlamayacak bile olan bize oluyor ama kızımın topallamadan yürüdüğünü görecek olmak motive ediyor beni