Enfalim Bebeğim 5 ay 23 günlük 3 gündür huzursuz mızmız ağlıyor durmuyor uyuyamıyor çığlık atıyor. Göz yaşlarını görünce içim gidiyor çok üzülüyorum. Ve çok yoruldum ağlıyor hep kucağımda ayaktayım. Hasta değil gazı sorunu yok neyi var bilmiyorum offf
amansallagitsin Enfalim disi cikiyor olabilir mi dis etlerine bi bakin eger yoksa birsey sizin yediginiz birsey huzursuz yapmis olabilir ek gida aliyirsa dokunmus olabilir
Enfalim Baktım da bişey anlamadım yaa. Nasıl olması lazım. Ama daha küçük 6 ayınıda doldurmadı dişmi çıkaracak 😔 daha hazır değil.
Sinemisssss Enfalim kızım tam 5 aylıktı ilk 2 dişini aynı anda cıkardı öncesi 1 hafta aynı anlattığınız gibiydi
Masalingonunannesi Enfalim 5 12 günlüğüz cok huysuz agliyor kucak istiyor kucakta durmuyor ağlıyor gece çığlık atarak uyaniyor. Bnde çözemedim ne oldugunu atak mi diş mi huysuzluk huyu mu oldu bilemedim valla
Enfalim Masalingonunannesi tam anlattığınız gibi çok huysuz durmuyor meme zorla veriyorum. Onuda ısırıyor.
Masalingonunannesi Enfalim bnmkide oyle emiyor bi bakmissin ki bi anda hirslanarak isiriyor biberonla su veriyorum suyu icmiyo biberonu geveliyor
Masalingonunannesi Enfalim disleri kabarmis mi bnmkinin diş ile atak büyük ihtimal biraraya denk geldi mısır tanesi gibi sisler beyazlik var ama bi turlu patlamadı. Atak hesaplamasina gire de daha 20 gun falan gözüküyor anlayacagin bu ayda boyle gececek gibi. Çokk zorrrr Allaah bütün annelerin ve bebeklerin yardımcısı olsun onlarda agri sizi aci cekmeseler boyle yapmazlar
Gizemissss Enfalim valla 6 aylık olduk 3 gündür mahvoldum. Yatağa koyduğum an çığlığı basıyor. Artık kafayı yememe az kaldı. Yeminle yoruldum artık. Atakmı dişmi allahımmm cok zorrrrr 😔
Masalingonunannesi Gizemissss 4 ay ve 5 ayda ayni sekilde huzursuzluk sık uyanma gibi anlattığıniz seyleri yasadiniz mi yoksa yenimi basladi bu durum
Gizemissss Masalingonunannesi 4. Ay atağında yaşadık canım 1 ay sürdü. Cok zordu. Geçti gibiydi. Bu 3 gündür başladı ondan daha zorluyor beni valla