Zeynep62 Kızlar ben 3 gündür griptim Bu sabah bebeğiminde burnu akıyor ve öksürüyor çok kötü ateşi falan çıkacak diye çok korkuyorum . 1ay 20 günlük benim gibi başına gelen var mı napmam gerekiyor 🤒😪
Timja Zeynep62 ben olmuştum bebeğim 2 aylıken emziriyorsanız emzirmeden vazgecmeyin cünkü senin atikorların ona geciyor ve sürekli maske takın maskenizi de sık sık değiştirin elerinizi sık sık yıkayın hiç birşey olmaz inşallah
Senayigitali Zeynep62 iki gündür gripim benımde bebegım 50 günlük cnm Dün akşamdan beri hapsırıyor yeşil sümükler akıyor. Hemen serum fızyolajık aldım burnuna sıkıp aspıratorle cekıyorum baya sumuk cıkıyo
Zeynep62 Senayigitali Bende onu yapıyorum ama yetmez ve ateşi çıkar diye çok korkuyorum inŞAllah olmaz öyle birşey 🙁
[silindi] Zeynep62 Biz olmadık ama doktoru eğer olursanız maske takın dedi. Tabi ne kadar korur orası meçhul 🤦🏻♀️ Geçmiş olsun 💐
Zeynep62 [silindi] Takıyorum ama dediğiniz gibi ne kadar korur meçhul dikkat etmeye çalışıyorum Allah’a emanet evlatlarımız 🙏
Eliftuba Zeynep62 inşallah ateşi çıkmaz. Şuanki kısmı da bol emzirmeyle atlatabilirsiniz sadece . Burnunu da sürekli temizleyin serum fizyolojikle.