ardacanin_annesi42 Arkadaslar bebeğim 5 aylık 2 gündür memeyi kabul etmiyor . Sütüm var ama göğüslerim biraz küçük küçüldü yani sebebi bu olabilir mi ? Kaynanam kendi kararı ona bırak diyor
Demirac19 ardacanin_annesi42 ne zamandan beri böyle? Kaynananın söylediği saçma bebek bu nerden, bilsin anne sütünün önemini
Woody ardacanin_annesi42 regl dönemini mi? Eskilerin kolayına geliyormus emzirmeyip is yapmak. Ondan öyle diyordur. Kizimda da o aylarda red olmuştu. Hoplaya zıplaya geri dondu. Ancak bir bakın sütünüz de azalmis olabilir. O durumda bestlak gibi takviyelere bakabilirsiniz
ardacanin_annesi42 Pamuk_bebegim42 bozuk bacım bozuk cok degisik bir kadın eve kaç tane ekmek alinacagina bile karisiyor bir de ayrı yasiyoruz yani ayni evde de yasamiyoruz napicam bilmiyorum
Demirac19 ardacanin_annesi42 bebeklere ara ara meme reddi olabiliyor sen teklif etmeye devam et emzirirken hareket halinde ol, başka emzirme pozisyonları dene, uykulu iken vermeye çalış
Woody ardacanin_annesi42 sagip falan bi bakın veya emerken yutkunmalari nasil ona bakin. Solgar, bestlak arastirabilirsiniz duruma göre. Bir de 1,5 bardak suda 2 kasik kuru dutu kaynatıp icin. Aşırı süt yapıyor
ardacanin_annesi42 Pamuk_bebegim42 ben arada kötülük olsun istemedigim icin herseye sustum ama artik abartiyor eltime hic karismaz çünkü o lafinin cevabini verir
Bet58 ardacanin_annesi42 benim bebeğimde 4.5 aylıkken meme reddetmeye başladı 1 aydan fazla sürmüştü sonra kundak yaparak emzirdim siz de deneyin belki işe yarar