XOzlem 8 aylik bebeğim 3-4 gecedir 11-12 gibi uyuyor sabah 9′a kadar uyanmıyor. Normalde gece birkac kez uyanırdı. Normal mi?
Merhumiye_45 XOzlem karnı tok altı temiz hasta da deilse uyurlar zaten bebeklerin huyu hergun degisyor tadını çıkar bı baktın yarın uyandı :))
Misipisi35 XOzlem gece yatmadan ne kadar önce besliyorsunuz kendi kendine mi uyuyor bize de taktik verin
KahveliVera XOzlem kıskandığım bayana darısı benim başıma şuan ayağımda yatağına koyduğum an fıldır fıldır geceleri 10 kez kalkar ne yedirip içeriyordu bacccımm
arasegeninannesiii Kızlar uyku damlası var baybay onu araştırın ben bebeğimi öyle uyku düzenine soktum çok işe yaradı bizde uyku verimini hiç alamıyordu o damla sayesinde oldu herşey yapana çok dua ediyorum 😂🤲
Deletedmom_73 XOzlem Bence yine de gece uyandırın kıyamam bir kez uyandırın içirin sütünü geri uyusun MasAllah bu arada benim kızım da 8 aylık o da çok uyuyor geceleri 😊
arasegeninannesiii 23ygmur 1 yaş altına 10 damlaya kadar kullanıyor benim bebeğimde 8 aylık 8 damla veriyorum 2 yaş 20 damla kadar öyle ve ilaç diye de geçmiyor bitkisel çaylar var ıhlamur papatya filan içinde ben çok memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadık 🤲